Brune pinner
Antall:50
Vekt:14.7 g / 736 g
Aktiv tid:20 minutter
Total tid:40 minutter
Ingredienser
| Ingrediens | Mengde | |
|---|---|---|
| 200 g | ||
| 300 g | ||
| 200 g | ||
| 1 ts | ||
| 1 ss | ||
| 1 ts | ||
| 2 ts |
Fremgangsmåte
Sikt sammen og . Ha i og smuldre inn . Elt deigen raskt sammen.
Del deigen i 4 emner. Trill emnene ut til tynne pølser. Legg 2-3 pølser på hvert stekebrett og trykk de ut til 4-5 mm tykkelse med fingrene.
Steking og deling
Stek pølsene høyt i ovnen på omtrent 175 grader i ca. 15 minutter frem til de er lyst brune.
Ta pølsene ut av ovnen, og skjær de opp i 1.5-2 cm brede stenger mens de er varme. Avkjøl helt på rist.